Sunday, March 25, 2012

Girl's Outing.

Friday (22/3) pergi Malim, hantar anak bulus dayah pergi groom. bulu dah macam karpet dah. tapi rekod ah wei, aku tak semput pun bergomol dengan kucing nih. 

konon nak gerak pukul 8, tapi berapa tah baru gerak, singgah rumah qyla amek album Bigbang aku hewhew. post ke rumah die, sbb takut kt rumah takde orang :D 


ni lembu Juwita. 


ini dayah.

pukul 10 sampai kt pet shop tu, tp belum bukak. tgk pet shop yg lain, nk usha hedgehog hihi. 

dah hantar kucing pegi kedai pet, kitorang blah pegi JJ yg dekat dengan tesco tu. sampai-sampai terus makan hihi, brunch. sotong goreng tepung tu sangat sedap, ayam teriyaki sedap, sushi unagi sedap, sosej jalapeno pun sedap, kenyang then g jenjalan. 

tetibe somehow ternampak kedai toys, terus ajak Juwita cari hadiah besday, bajet cam RM20~30 jah. sekali die pilih umang ai, 49.90. pokai mak noks~



siap boleh bunyi-bunyi lagi tu, lagu die sgt addictive!


ini Unona. 

then orang pet tu call, die kata dah siap. kitorang pun berambus dari JJ  g pick up Astro dan Unona.  mereka saaaaaaaaaangat lah wangi ! rasa macam nk peluk cium tapi risau kang semput lak hahahaha

tahi mata semua dah takde comel sangat~!

lepas tu abah boleh lupa yg haritu ada solat jumaat ==" singgah masjid mane tah


dalam kereta bukak album Bigbang tu, will review soon!


main iPad dan  tido dalam kereta. 



dah bergambar dengan Juwita. 


die tak habis-habis dengan 'omaigad' die tu, sbb tengok video 2NE1 i'm the best kt dlm ipod =="

hasil tangkapan pada hari tersebut ialah


celery, hihi, nak tanam celery kononnya~


and Rilakkuma stuffs~!!

then balik umah pengsan. kunci semua pintu stor, taknak bagi anak bulus masuk sapu lantai lagi hahaha. tp still kotor jugak =="

mereka sangat comel~!



0 comments:

Post a Comment