Saturday, January 28, 2012

New LOVE.

No no, this love is not boyfriend love or something like that. it's my kpop love. You see, everytime there's new group debuted i will think them as 'mencapub' mencari publisity. they want to be popular, with only good looks. But some of them langsung takdak good looks pongg! i'm not gonna say who, nanti kena serang pulak dengan fandom diorang. As for me, kalau ada group yang baru debut, first thing aku tengok diorang jambu ke tak. 

Ramai orang cakap kpop ni k-pork or k-pondan. Korean boys only have good looks, looking beautiful, rupa macam perempuan, pondan, pakai makeup lebih daripada perempuan. TAPI! bagi aku, aku minat kpop sebab rupa dan talent, rupa? rupa apa? rupa jambu tu? no no, sorry sikit. Aku tak minat lelaki janbu, sebab diorang tak kan nampak match dengan aku punya personality. i'm kinda boyish you know. Aku suka lelaki yang rupa manly, contohnya Adam Levine hikhik. Oh contoh artis kpop yang manly? Taecyeon. 


atau pun Changmin


yang ni lagi lah, muka tak boleh harap langsung, tapi bila nyanyi ballad, fuhhh~  terpukau mak. Tapi tak semua artis kpop yang jambu n nyanyi tak best. ADAAAAAAA woi~!  nyanyi lagi best daripada korang yang mengutuk ni. Contoh : B2ST Yang Yoseup. 


Bagi rookies yang baru debut ni, kemain lagi buat agyeo yang tah hape hape, nyanyi nya kemain sumbang, konon boleh pikat hati noona-noona lah? Ada rookies yang baru debut yang berpotensi, contohnya Boyfriend, Block B, B1A4, B.A.P eh asal semua start B je ni? konon boleh Berjaya saing dengan Beast n Bigbang lettewww~

nah aku bagi korang tengok group rookies ni, B.A.P




i love them hikhik :D



0 comments:

Post a Comment