Wednesday, January 25, 2012

My Holiday 02 part 1

Just FYI, My Holiday 01 and My Holiday 02 tidak berkaitan langsung. Lain tempat dan destinasi. 

Destinasi kali ini, dirahsiakankan terlebih dahulu. Nak tahu? baca sampai habis kehkehkeh XD


ini juwita, bersiap nak pergi kenduri.


konon princess, tuala tu actually konon nye rambut yang panjang hokehh


posing maut giteww


the hantarans


ini cantik


ini juga cantik


ini sangat cantik !!


ini sedap



mommy and sissy


memasing sibuk nak bergambar


grandmother and grand-daughter


fresh flowers as a hand bouquet


alahai omak den nak makan sireh


my aunty and groom


our family

lepas kenduri, kitorang shoot ke JB, bermalam kat sana 


ini die gelak kan abah die sebab ape tah



"Aisha, buat muka angry, macam angry bird"


We're in Singapoooooooreeeeeeeeeee !


Shopping heaven, tapi aku berlanja 8 dollar je HAHAHAHA


ini sangat best! decorations for christmas die sangat cantik !




budak ini pun teruja !



yeah, I've been here.


"hey! saya tak ...." ape tah tak ingat la pulak



Arab street. yalla yalla !


shisha atau teko ? maklumlah, saya bukan budak yang pergi ber-shisha setiap malam, shisha pun tatau camne rupe. 


ini takkan tatau =.=


Tapak Kaki Jutawan. 


Masjid Sultan





"no no no~ "


baju dah macam Ali Baba dah.



hida beli hahahhahahhahaha




Akan bersambung !! My Holiday 02 Part 2

2 comments:

Anggun said... Reply To This Comment

1. hand bouquet aunty iba tu bukan orkid la.. lily. stargazer lily atau oriental lily

2. gambar shawl aku beli tu... i shuld buy the 1 yg i pegang dlm gambar tu!!!!!! urhhh nyesal!

saniaa said... Reply To This Comment

@Anggun oh tu lily eh =.=

padan mukaaaaaaaaaaaaaaa dah menyesal

Post a Comment