Thursday, January 12, 2012

Kittens available for booking.

Helloooooooooooooooooooooo^^ nak buat iklan jap. My sis nak let go 2 of her kittens. but kena booking dulu, sebab nak let go after they're more than 3 months, selepas di vaccine n deowormed. Sekarang baru 2 months. 
siapa yang berminat boleh contact number ni 017-277 6393.

ni album TIGER LILY>>>>>








TIGER LILY, 2 month old. RM180 (including vaccine & dewormed).
Will be ready when she reach 3 month

Tiger Lily is Available as a pet to a selected home. Ask me for enquiry


gender: male
coat: short hair, chocolate carrier tabby
breed: Domestic short hair (same litter with Nina Star)
character: active and playful, attention seeker and very verbal. Sangat manja, love to sleep on your lap. You will never be boring when he is around!

litter train.

Eat Royal Canin (RC) Babycat mix RC Kitten. Evo chicken & turkey (can food)

will be release after 12weeks, with dewormed and 1st vaccination.




ni pulak album NINA STAR>>>>>









NINA STAR, 2 month old. RM550 (including vaccine & dewormed).
Will be ready when she reach 3 month

nina star is available as a pet to a selected home. Ask me for enquiry.


gender: female
coat: black and white long hair
breed: Mix Persian/ domestic long hair
character: playful, and charming, relax and easy to handle

litter train.

Eat Royal Canin (RC) Babycat mix RC Kitten. Evo chicken & turkey (can food)

will be release after 12weeks, with dewormed and 1st vaccination.






Bagi yang nak ambil mereka sepasang terus pon lagi bagos, saya boleh kasi harga terbaik
 dari ladang. Nak pick up kat rumah saya pon boleh, nak saya hantar pon boleh (tertakluk 
pada lokasi la kan..). Sepeket Royal Canin kitten 1kg akan diberi PERCUMA untuk setiap 
ekor. So, kalau ambil sepasang, dapat 2 peket la =)


Selain itu, keutamaan akan diberi kepada calon bakal owner yang ada pengalaman menjaga kucing, especially kucing jenis parsi/ longhair. Ini kerana, kucing jenis bulu panajng ni lain sikit penjagaannya.. paling simple, makanan mereka pon dah special, mereka tak makan nasi gaul ikan ye~ dan lagi satu, mereka ni adalah fully indoor cat. Jadi, banyak benda kena pikir kat situ.


Tapi bagi yang baru nak berjinak-jinak dengan kucing pon boleh je cuba nasib. Mana tau, kesungguhan dan kasih sayang anda membuatkan saya yakin untuk melepaskan anak bulu saya ini pada anda? khennn~~?? Afterall, love will win the war, tak gituh?


Ok, dah tengok iklan, dah tengok gambar, dah jatuh hati gila-gila kat kitten tu... kriteria diri pon mcm mencukupi... so, apa lagi? sms lah untuk booking!!! =) =) =) Saya bersedia untuk membalas sms anda setiap masa dan ketika. yezza!!





Perjanjian simple dimple untuk bakal owner baru:

New owner perlu berjanji akan:


1. memberi RC kitten dan Evo can food sebagai makanan pilihan (atau mana-mana jenama 
PREMIUM FOOD yang setaraf) 

2. dewormed setiap 3 bulan (atau sebagaimana yang di consult oleh doktor)

3. memberi 2nd and 3rd vaccination. Kemudian vaccine susulan setahun sekali.

4. cat staying INDOOR ONLY and free roaming (no small cage)

5. menghantarnya ke vet jika sakit.

6. taking care and love him/her for the rest of your life.
7. tidak memberinya kepada orang lain walau apa jua alasan. (anda bertanggung jawab terhadap anak bulu anda)

8. Kitten kami tidak di neuter/ spay ketika bertukar owner. Tetapi anda sebagai owner baru bertanggung jawab menjaga kebajikan mereka. Anda boleh spay/ neuter mereka jika itu yang anda fikirkan terbaik.

9. Jika anda merancang untuk membiakkan baka mereka, pastikan kebajikan mereka juga menjadi priority utama. JANGAN sesekali menjadikan kucing ini sebagai kilang anak kucing!! Mereka TIDAK SEPATUTNYA beranak 4 kali setahun.


Pastikan anda betul2 komited untuk menjaga kucing ini sepanjang hidup anda.

0 comments:

Post a Comment