Monday, January 16, 2012

Gempak starz redemption.

Ohaiyooooo^^ I'm still so happy because of my NOLZA DVD arrived this morning^^ hiks^^  so last night i browsed GempakStarz.com and found out Maid Maiden: Friday is out! Then i found their new redemption form. Their new items is SO COOL. Seriously. 

Check it out here! --> Click Me. 

So, i went thru all my anime comics to find my coupons. I have to went thru all thoroughly cause i accidentaly mixed up all of it (the one that have taken out and havent). FTS. 


But i only done half of my comics!! someone help me check pleaseeeeeeeeeeeeeeeee T___T



there's still lots more TT____________TT



i've only collected 150 pieces. i'm tired! gonna continue tomorrow :\

9 comments:

PinQib said... Reply To This Comment

amanyakkkkkkkkkkkkkkk nyew novel grafik awaokkkkkkkkkkkkkkkkkkk

saniaa said... Reply To This Comment

bertahun kumpul ni!!
sejak form 1 @_@

Anonymous said... Reply To This Comment

cm na nak redemption item ? huhu help

saniaa said... Reply To This Comment

@Anonymous first of all print ni http://www.gempakstarz.com/my_doc/Rmalay.pdf

then tampal kupon yg awok ade tu kt page yg disediakan tu, ikut la banyak mane yg perlu

sertakan sekali setem bernilai ikut barang yg awok nk redeem

then post ke alamat yg disediakan kt bawah page 1

lov_note said... Reply To This Comment

aisyooooo mmg byk nih..kak lov -da tuer nih- pn minat ngumpul komik ni since form5 lg.. tp xbyk kot..tgh dok ngunteng kupon tu dari bku..

syg plak rasanya tp nk gak hadiah2 tuhh ..

heheheeh

lov_note said... Reply To This Comment

tp mcmn ngn byran pos dia tu, akak xbape nk phm la.. kalo ada brg rege 4.00 n ada yg 6.00 kite kne bli wang pos tu asing2 ke or ble bli utk 10 skali gus?

n tn uma ada 150++ kupon so brp jumlah wang pos yg telah dihntr bsama? skali ke nilainya or asing2 ye?

xpena ada pnglmn redeem kupon lg ni..tq.

saniaa said... Reply To This Comment

sy pun ade beli yg rm4 ngan rm6, pening gak camne nak bayar but at last letak dlm surat yg berasingan haha

tampal kupon tu kat borang tu then pi beli setem harga rm6 / rm4 (ikutlah pilih nak redeem barang apa) masukkan je setem tu dlm sampul surat then pos ke Gempak Starz

ema liyana said... Reply To This Comment

komik origami ada kupon tak ?

AinSaniah said... Reply To This Comment

@ema liyana

Hi! Sorry for the late reply! Tak sure la komik Origami ada kupon ke tak. Cer cek kat page belakang sekali or kat cover dia.

Post a Comment