Sunday, July 31, 2011

A Day With Laugh (bak kate Qyqy) wahahahaha XD

bak kate aku pule, Sehari Bersama Menteri Geng !!

actually nak celebrate besday Aini, alang-alang tu men badminton skali. Birthday celebration yang sangat sehat :D

layan je la gamba, malas nak membebel


not all of it, actually have 9 pcs. some of them didn't attend the funeral majlis ~ ahah ~



tuan rumah, no, she's not the birthday girl


the girl with the white tudung n black shirt is the birthday girl, Happy Birthday yo ~



watching MVs from my iPod


and gossiping about DongWoon, gahhhhhh God he's so adoreable, what should i do about him ?!!!


tuan rumah with her Gio


tuan empunya gamba (yang saya curik dari Facebookk)  bersama Birthday Girl


ontah tatau nak tulis caption ape =.=


ica sotong


err, ni aku ler, ape lagi mau tanya =.=



 


konon pro letewwwwwww ~ #gediknakmampos


ayu seiiiii



jangan pandang rendah pada ketinggian makcik baju merah tuh o.0


semua bola kau je la yang balas, kitorang tengok ajewwwwww 



peghhh from top to toe sponsored by NIKE, ececeh konon


I Am A Naturalist, boleyyyy? 
snap gamba lompat pon nak peluk pokok, kate panda, biase laa an an an an 


aksi Harimau Malaya, ngaummmmm, rawrrrrrr ~!


aksi Ultraman pule, wakakakakka
yang pakai helmet tu tak manahan XD


konon makcik nak buat b-boy, eh, b-girl 


DONE

2 comments:

Hidayah Che Awang said... Reply To This Comment

piccer yg cecantikkkk...:)

saniaa said... Reply To This Comment

thanks !!! credit to my fren la yang snap semua ni :D

Post a Comment