Sunday, June 26, 2011

What's in my bag

Entry menjawab soalan daripada Anggunhida 

my bag? tak do po lah, kadang-kadang tak bawak bag pun kalau pergi shopping / merayau. sebab pernah terjadi suatu kes, bawa bag pergi pasa malam, sebab baru balik library, then bag tu tersangkut kat lidi bebola / nugget yang orang jual tu, then jatuh ko !! ade le 2 3 cucuk jatuh ke tanah. daku hape lagi, lari lelaju~~ nasib baik time tu ramai orang^^

so hari ni seperti biasa rutin hari Sabtu, pergi menziarahi library dan memenatkan kaki tawaf Jasin Town

#UselessDailyFashion

t-shirt - free (hida bagi)
jeans - Chic Avenue
shoulder bag - MyDin

yes ! i'm in your room !! wahahhahahah~!!!


this what i have in my bag today

pencil case
tissues (i sweat a lot, i mean, A LOT)
calculator
note book
physics note
iPod
daily schedule
wallet
white musk (Body Shop perfume)
mineral water
watch

this is all i bring today, usually, i bring nothing only

wallet in my back pocket, handphone in my left pocket, iPod in my right pocket, earphone in my ear XD

0 comments:

Post a Comment