Saturday, June 25, 2011

special entry [LIEYNA]

like this :)

u da add  Ecah Joon ?


she sell kpop merchandise / album / official goodies from YG , SMe  and many more

die jual ikut batch, contohnye sekarang sedang batch 7, berakhir pada 30 Jun
kalau order sekarang dan bank in duit sebelum 30 Jun, die proceed your order in 7th batch, dapat barang tu dalam tengah bulan July

try view Photo die, sangat tempting !! banyakkkkkk sangat barang kpop die jual, termasuk B2ST


try la view satu - persatu, seminggu baru habis, sebab nosebleed tengok barang yang die jual sangat best~!


lagi best view album Ready Stocks, barang yang ade dalam ni semua ready stocks, means , hari ni bayar, esok / lusa post, dalam 2 - 3 hari smpai :D


kalau dah berminat, nak order ape, gi send mesej kt  die through Facebook jugak


include your basic information such as name, address, phone number


then die akan reply n gtau  total ringgit barang tu + postage,  n die akan gtau num akaun die

so u have to bank in the money before the batch ends, contohnye sekarang, order dan baya before 30 Jun

barang yang u order dari die, die akan order dari supplier die pulak, sebab tu ikut Batch, senang order dari supplier sekali banyak 

and bile barang2 tu dah sampai kat die, and die dah re-package, and post to us, die akan bg Notes kat orang yang masuk dalam batch 7 tu, and post phase by phase, gile ape nak g post office bawak kotak bebanyak and pos sekali arung? mesti la ikut phase, lagi pun supplier die pun post barang2 tu sume ikut phase



ini shipping rate


ini kedai kpop online yang lain, best jugak, ada yang jual kpop / Jpop drama dan movies. variety shows pun adaaaaaaaaaa^^



is this entry helpful ? leave your comment :)

2 comments:

LIEYNA said... Reply To This Comment

Thank You Dear..
Mmg teringin nk beli, tpi takut parents ta kasi :(
but thnk again wat tutor (:
btw, i de add ur fb, nme sy saidatul lieyna .
erm, this stuff mmg all made in korean ke?

saniaa said... Reply To This Comment

setahu sy, made in korea(or orang yg jual ni sume ckp yg semua made in korea ntah ye ke tak tatau la kan)

yg official mmg made in korea

tapi kalau mcm button badges / t shirt duplicate tu made in malaysia je XD

Post a Comment