Friday, April 1, 2011

Raptor Watch , Maya Karin dan Tentera Darat

hello, akhirnya aku dapat gak luangkan mase update blog, sebelum ni memang free pun, cume malas do. baik aku qada' tido dari update blog hahahha

so, ape cerita di sebalik Raptor Watch , Maya Karin dan Tentera Darat ? ape persamaan mereka? persamaan mereka adalah mereka berada di Port Dickson pada 12th March 2011. ye, aku n famili pergi tengok Raptor bermigrasi heheh

layan je la gamba 






di musium tentera darat




ok dah babai !

p/s : idea aku dah pupus~

sape yang akan jadi follower aku ke 100 akan dapat hadiah !!!
[bagi tau eh sape 100th follower kat shoutbox :D]

jangan la fikir aku menggelabah baru follower 100 dah nak bagi itu ini, aku sayang sume followers tau, aku sangat menghargai mereka, sob sob sob T__T

i love you, followers !!!

0 comments:

Post a Comment