Friday, March 18, 2011

my name is Ain

annyeonghaseyo, naega ain saniah nimida
ohaiyo gozaimasu, kimi wa ain saniah desu
Assalamualaikum, ismi ain saniah
hallo, ichbin ain saniah
hello, my name is ain saniah
nihaoma, woshe' ain saniah
hai, nama saya ain saniah

ye, my name is Ain, bukan Khan atau Saif Ali mahu pun Katriona Ross. disini saya ingin mencerita kan sedikit sebanyak mengenai diri saya. nama penuh saya ialah noor ain saniah dan dilahirkan pada 29 09 1994. di aman mat melaka. jangan cuba cari hospital itu kerana ianya dah dirobohkan. serius. dulu die ade kat ocean tuhh. aku lahir2 je da jejak ocean. 

aku suke makan. lebih2 lagi seafood, tapi sekarang dah tak boleh lagi, sebab sakit lutut, doktor suruh kurangkan makan seafood. doktor perampas kebahagiaan. aku jugak suke tido, lepak, shopping tp takde duet, korea, son dongwoon. sape nak bagi hadiah besday oleh la bagi kpop merchandise kat aku. for sure aku sayang die lebih. dulu aku ade bela kucing, rekod pena jejak 15 eko kucen ade kat rumah, but lepas tu dowang sume kene disease, seko demi seko mati. yang tinggal hanyalah beberapa. then seko mati eksiden, aku berkabung 7 hari 7 malam siyott. 

aku benci blog yang ade lagu autoplay, yang ade widget kira kanan yg serabut, backstabber, org yang layan aku macam shit. aku benci orang plastik. hipokrit, Tuhan, tolong jauhkan aku daripada orang2 macam ni, dan elakkan aku dari menjadi seperti mereka. aku benci kawan yang kawan ngan aku semata-mata nak saket an hati aku. hoho. aku suke amek gamba bunge, binatang, but tak suke amek gamba manusia. nanti sebok "ehhh gamba ni aku hodoh laa, delete2" dah ko mmg hodoh apo aku bole buat. 

aku tak suke macam chocolate. ice cream, cakes, n pa pe yang manis walaupun ibu aku ade sebuah kedai kek. aku tak suke jugak gule-gule yang berangin (eclipse, mint etc) but aku suke gule2 kopiko. aku suke kumpul keychain, konim anime, download lagu, movie then burm masuk dvd. aku minum aku mineral jename Cactus / Spritzer je. yang lain tu minum jegak kalo da takde, but tak suke >.< 

for nao, aku takde crush kat sesape or minat sesape. cume dongwoon oppa~ sarangheyo~ ich liebe dich~ daisuki~ teamo~. aku suke wane biru, purple, hitam, chocolate. aku suke pakai jeans, t-shirt n jacket. impian aku nak pakai skinny, tapi aku malas diet sebab aku tak suke. aku tak pernah naik kapal terbang. aku tak reti lilit shawl. aku reti tak suke tudung indon. aku tak suke pink. aku hanya topup hanya RM15 sebulan. sebab aku takde pakwe or pa pe yang berkenaan untuk mesej setitap malam. family aku semua pakai celcom/digi kecuali hida. 

aku tak reti tulis shortform. aku benci perosak bhasa yang tulis bahase ewww ewww ni. aku berjaya menghasut nadia (Tokio Hotel fan) untuk meminati Big Bang. lagu Tonight berjaya menambat hati tokio hotel nya. aku tak suke Adila Mokhtar (joking) sebab die cakap dongwoon ensem XD harta yang aku sayang ialah Ipod, enset W705, 150komik, kpop merchandise. impian aku nak pergi korea n masuk bangunan YG Entertainment untuk meet 2NE1n BigBang, n bangunan Cube Entertainment untuk jumpe beast, 4minutes n G.Na. tak pun suruh diorang sume datang umah aku lagi best. pastu lepak kat library n makan kat kafe khalila. 

itu sahaja dari saya pada hari ini. sekian terima kasih. 

0 comments:

Post a Comment