Wednesday, February 16, 2011

semalam, hari ini, esok dan seterusnya^^

semalam

wohh semalam cuti best best. g makan kfc ngan dila dili dilo *oh name dila dili dilo ni sangat best* but before tu, dila dili dilo gi buat keje jap ngan kema. then, lepas makan, dah bosan g lak umah farhana, buat pelanduk sepanduk . ingat an ida n the gang je yang ade, tetibe, tika, fira ali keba sume ade. aku curious jap, ali uh kelas 5 Gama eh ha5 XD

aku dah la pakai baju kfc *tujuan nak makan kfc je kot* tetibe kene cat sepanduk, ahh apelagi, pigi mati laaa same itu baju 

let the pictures tell the stories


gamba aku mesti first 



balik tu terus collapse, then pukul 9:30 bangun buat homework, pukul 2 tidoqqq


hari ini

wohhh pagi tadi aku tak boleh bangun tido. gile penatt pasal semalam. well today got good n bad news. 
the bad news is, next week gonna change schedule AGAIN and i heard rumors saying that form 5's pj period gonna be first on Mondays. which means, i have come to school wearing schol uniform, then assembly, YA ITS PERHIMPUNAN RASMI then quickly change to our pj clothes. 

maybe the teachers think we, form 5 student some kind like robots? no, i think we're zombies. going or back from school holding books and saying 'homework, homework" instead of "brains,brains" , even the most samseng in our school do the same wtf.


more bad news, exam just around the corner y'all ~^^ i will try to lulus all 4 killer subjects. =)

ah here's not-so-bad-but-not-so-good news, theres a new kid in school. he's from mrsm mersing.  i dunno bout him cuz he's not in my class. so, leave it there okay?

ah, good news, there's no more bad news for today. thank you.

esok

aghhh esok ade KIMIA , AKAUN , PHYSICS !!!!!! mati laaaa~~~

dah, aku nak prepare kan diri untuk esok, mentally n physically. byebye

0 comments:

Post a Comment