Friday, February 18, 2011

baik lah. sila tutup mulut kamu wahai kaum lelaki setelah melihat gambar di sebalah kanan tu

wahh hari ini topik yang aku nak kedepankan ialah 'BERTUDUNG TAPI SEKSI'

FOA , aku nak tanya lah kan
kaum wanita ni bertudung atas AGAMA atau sekadar MENGABURI mata-mata orang kat luar sana
zaman sekarang, susah sangat aku nak tengok perempuan yang bertudung litup
paling koman pun kan dia bertudung semua tutup tapi bila tengok pakaian nauzubillah ketat nak mampus !
ni belum lagi yang jenis pakai tudung tapi berlengan pendek macam gambar di atas
kadang kadang masa aku tengah kerja terserempak dengan spesies macam ni, geleng kepala je lah tengok gelagat diorang ni
tahu pakai tudung, tapi still belum menutup aurat sepenuhnya
baik tak payah pakai terus tudung tu kalau lengan kau yang bertompok tu masih terdedah
kann ??
memalukan agama sendiri lah kat mata agama lain

kes yang pakai tudung tapi seluar ketat AKA legging
ohhh kau berjaya tutup rambut kau , tapi kau gagal tutup anggota tubuh badan kau
kau boleh lah bangga kan kau pakai tudung kann
tapi kaki kau yang keding tu kau bangga ke dapat tayang ?
lepas tu jalan lenggang lenggok terkepit sana terkepit sini
si mata keranjang suka ah dapat free show
last last pahala yang kau nak, dosa yang kau dapat kannn perempuan
ohh masih tak nak insaf lagi ?

kes pakai tudung baju seluar semua complete macam muslimah sejati
tapii ! trend tudung yang dipakai tu ha
sekarang kan famous letak broach belakang leher bagi nampak leher kau yang gedabak tuu
ini satu hal yang maybe mereka terlepas pandang M A Y B E
tahu tak biarawati gereja pakai 'tudung' mereka macam mana ?
okay search google sekarang GAYA BIARAWATI ehh takpelah aku dah bagi ni ha :D

paham tak apa yang aku cuba cakapkan ni ?
selalu nampak kan perempuan bertudung macam bahagian kanan picture kat atas ni
alahaiii bersepah lah !
tipu ah kalau cakap TAK PERNAH nampak
diorang ni buat buat tak tahu ke atau memang tak tahu ek
haih malas lah nak leter panjang panjang
dah besar panjang, dosa pahala tanggung sendiri kann ;')
BARANG SIAPA YANG MENYERUPAI SESUATU KAUM ITU,MAKA IA TERGOLONG DALAM GOLONGAN KAUM ITU
belum habis lagi lah ! :P
percaya tak ORANG YANG TIDAK BERTUDUNG ITU LEBIH BAIK DARI ORANG YANG BERTUDUNG ?
kalau percaya sila comment di comment form eh :)

okay lah . kalau cakap panjang panjang pun tak guna kalau post ni dipandang sepi kann
baik tanam anggur depan rumah tunggu berbuah ;p
kalau yang terbaca post ni then terasa dia macam tu, berubahlah ye walau sedikit demi sedikit
:)
ALLAH TIDAK AKAN MENGUBAH SESUATU KAUM MELAINKAN KAUM ITU MENGUBAHNYA


CREDITS TO ALIFF HAIKAL


0 comments:

Post a Comment