Saturday, February 12, 2011

25 facts about me, or more/less~

*hates mix vege

*kalau duduk mesti nak bersila, tak kira walaupun atas kerusi

*totally in love with 2NE1 n B2ST

*love to make teddy bears, t-shirt's silkscreen print

*totally in love with Spritzers. obses with it. Cactus is my second choice. Avian will be third

*collects manga anime comics. have 130 books in my very own collections =D

*love to online shopping, because if i have money and go to malls, my brain will start to pending T___T dunno what to buy. so i prefer online shopping

*love to download movies and then burn them into DVD's. 

*love to laugh

*personally hates people who tulis status facebook / blog / mesej menggunakan bahasa yang suka difahami / gewdicks. oh mai Gawd !! gewli nyewww saia !! ta fhm ak bdk2 niey~
(unlike aku, yang tulis serius guna bahasa baku tak kira facebook / blog / mesej. tak caye g tanye geng aku T__T)

*i love stickers and keychains / phone straps

*totally love my hair

*already meet pakar Ortodeontik (how to spell ha?) and he advised to pull both my inside teeth. my teeth berlapis hehhehheh

*i really cant stand betrayer / backstabber / talam dua muka

*SPM this yearr !!

*LOVE ALL MY FRIENDS

*i will love and will not let them go even if i die, they're everything to me

*currently using maxis youth club, my number is 017 - XXX1324. call me ya

*well, im hot tempered, but setia hokeh !!! (ya Son DongWoon !! saranghampnida~~~~!)

*tak suka makan ikan bilis yang kat dalam lauk tu (eg: sayur campur) sebab ikan bilis tu tak rangup. nanti tersekat dekat tekak, buat batuk je

*i have 2 older brother, and 1 older sister, and 1 brother in law, and and and ...... =.=||

*muke senang gila nak blushing bile nampak gamba Si Pakwe. kerana dia sungguh handsomeeee

*sangat suke imitates the  way 2NE1's CL rapping style. haha

*"bile ain bosan, die buat homework" kata2 kedua abangku. ye la, laptop yaop dah gune, iPod wahed la gune, aku nak gune ape ? kalau mesej orang pun, malam ni sent, esok pagi die baru reply~ kecuali my beloved maknae~~ saranghae~~

*honestly, tak suke pakai nametag sebab tak suke orang panggil nama 'Ain Saniah' kalau tak kenal aku sape. faham tak ? macam ni

"kak kak, emm kak Aini Saniah ! tolong saye kejap !"

eh eh, nak je aku cakap "sape kau? dah la panggil name pun salah"
ye la kan pakai nametag tengok dari jauh je laa. salah bace lak tu

pastu, dah pakai nametag pun still tanye 
"name ape kak?"

kau buta ke buto ha ?!!!

(penggunaan buta dalam bahasa N.Sembilan ialah buto. jadi jangan fikir aku mencarut. harap maaf)

*actually tak suke pun orang panggil aku Ain Saniah. enough with AIN  or SANIAH. okay ? please choose one ONLY 

*enjoy watching Family Outing season 1

*sangat malas nak kemas bilik

*mengambil masa selama 2jam untuk update pasal ni sahaja

*tatahu pasal diri sendiri lagi. sekian terima kasih

0 comments:

Post a Comment