Monday, January 24, 2011

hillarious moments ~

so, this is my second post for tonight

moment #1
me : weh Zekrie, nanti kau tolong curi kan meja 
zekrie : untuk ape?
me : untuk letak fail dan sume jadah harammm kat blakang ni
khalila : ishh kau ni suruh die curi lak
me : ha khalila tolong curi kan meja untuk letak kat belakang kelas untuk letak fail =.=||


moment #2
me : we dila, kau nak tau tak, aku tgk family outing an, die ajar, kalau tangkap babi kan die bising ngan bunyik die an, kau pegang telinge die nanti die diam aw *facts*
dila : asal lak? die geli ke?
me : kau tanye aku asal? aku bukan babi. tanye la babi 
*both ROFL*


moment #3
zekrie's presentation
students : what is your hobby?
zekrie : playing games, watch porno *while making nerd face* 
students : laughing hard

student : do u have pets?
zekrie : no i dont wear pad *while making nerd face again*
students : laughing harder XD

zekrie : eh bela bahase inggeris ape?
students : keep. keep. KEEP !
students : laughing until max

even out Sir laughing also. seriously we cant stop. kan bagus kalau setiap kali presentation, present lah sesuatu yang membolehkan orang lain gelak, have fun bagai ?

0 comments:

Post a Comment