Saturday, December 4, 2010

Lina Birthday Contest :')


okay saya rasa contest ni sangat menarik lalu menarik diri sendiri untuk join :) (hape daa ayat kelam kelabut) papepun jom bace the terms and conditons ececeh HAHA


-Be my follower.Memudah kan you all nak tahu bila lina announce winner

-This contest about picture..so show picture yang you all rasa cool, cantik,comel, handsome, unik or anything yang boleh tarik perhatian juri..(you become a model or you become a photographer)tak kesah..yg penting gambar tu you all punya k :)


-Tag 3 orang

-Tinggalkan link entry kat comment

-Tajuk entry Lina Birthday contest


-Letak Banner contest ni kat sidebar tapi kalau taknak letak pon tak pe :)


*For most like picture, please refer at LINAJALIL FANPAGE..boleh tag berapa banyak kawan untuk like your picture..Gambar yang dapat LIKE terbanyak akan menang header gojes macam header lina :)


haha okay saya pertaruh gambar ini ~~



:))


nak tag pada ieja wuddy , aini unnie , and YOU !

2 comments:

LINA JALIL said... Reply To This Comment

tq join dear :)

saniaa said... Reply To This Comment

:')

Post a Comment