Friday, December 31, 2010

its on my wishlist, so somebody go get me one of this !!!!


nampak tak tu. tuuuu la atas ni. kalau tak nampak try klik sampai berjaya walaupun aku tau korang takkan berjaya mueheheh



atas tu wishlist aku yang tak seberapa wish pon. sekadar sesajor mengidam item tu



  1. supra shoes

kalau bukan supra pun tak pe

jenama ape tah rm160




macam pernah nampak kan? sape follow 2NE1TV mesti tau. ni inspired by ADIDAS and Jeremy Scott's Originals

inspired je dah rm140. 

 
ADIDAS and Jeremy Scott's Originals (yang ori) rm940

Glam Pie Hi Ivy Pack - Berry Berry rm112






2.                    2NE1 B2ST official merchandise


and i really really REALLY R.E.A.L.L.Y want this !


official 2NE1 zipped hoodie rm250




official 2NE1 unzipped hoodie rm230



yang ni serious SOMEONE BELIKAN LA WEII !!! half.half okay ?





3.         beats by dr dre


yang ni sape yang tak nak. aku rase kebanykan remaja pada usia aku ni terutama lelaki tak pun perempuan yang obses ngan korea nak binatang ni sebab nampak idol diorang pakai. betul takkkkkkkkkkk




Beats By Dr Dre over-wear Solo HD



JustBeats


J.Bieb's limited editions series



Lady Gaga Heartbeats




will.i.am's





GDTOP's




se7en's



2NE1's




beast yeoseob's




who is this ?




bigbang GD's




wonder girls's




MBLAQ seungho's



cukup lah tu



ok bye !




0 comments:

Post a Comment