Friday, December 3, 2010

im back !

scheduled post :) 
type at- 1:30 PM

ohh so sorry lame tak update. saya away kan diri ke Shah Alam hihi ikut hida balik rumah die. shopping bebeh. bertungkus lumus kerja cari duit. okay tipu bertungkus lumus. kerja kat kedai mama je jaga kaunter. kerja dapat banyak-in-one. sambil dapat duit sambil tu dapat asah bakat aku hias kek ahaha

sekarang aku dah pandai krim kan kek dengan jaya-nya. layerkan kek? adalah sangat kacang. hias, buat rozette, border, ubuh chocolate rice, renda adalah sangat kacang. (bunyi sangat berlagak ye disitu) BUT ! aku masih tak reti buat bunga. sejak aku form2 berlatih buat bungan tak jadi-jadi ciss.



aku jugak dah reti bancuh muffin yang sangat senang tuh. first time aku buat sebab ibu suruh ade orang tempah. then second time aku buat tanpa bantuan ibu langsung sebab ibu melarikan diri ke pasar meninggalkan diiriku keseorangang bersama tepung


ni haa dah masuk bekas. perisa kopi


ni ha dah masak. sedap youuuu. kagum ngan diri sendiri jap. *meleleh air hidung

oke sejak hari selasa duduk rumah hida. sampai hari ni. dah nak balik dah. sekarang on air at office ! HAHA jap lagi ke satu jam lagi ke 10 abad lagi ke wahid sampai. pick up aku. balik ngan die je laa. hoho. dah puas bershopping kot. dah dapat beli ape yang aku nak. and beli lebih dari yang aku nak jugak 


kacau hida buat keje.


bergurau dengan juwita


makan-makan


sarapan aku yang wajib setiap pagi :D


amek gamba bebanyakkkk

so overall seronok okkkk. 

thank you hida and famili bagi aku stay kat umah korang. babai

gamba barang aku beli next post eh


xoxo

0 comments:

Post a Comment