Tuesday, December 14, 2010

hari ni

hari ni duduk rumah sorang-sorang layan Family Outing. oh ye nanti kene burn masuk dalam DVD sebab memori laptop dah hampir full. tinggal dalam 20gb?? agaknye la kot. oke sampai sekarang aku masih tak ingat ape idea aku yang lari semalam tu. dan cuti ni aku berbelanje macam harammm.



jap jap nak ingat balik



*still tak dapat ingat




oh sejak minggu lepas nak ajak orang teman aku g bank in duet. ye , aku beli barang online LAGI ! ajak itu ajak ini, ade je alasan diorang . oke maybe diorang memang busy. aku je yang dah tak rupe orang duduk rumah ni. tido + online je keje. and finally maknae aka ica nak teman aku g bank. sobsobsob terharu T___T THANK YOU MAKNAE!! esok aku bagi adiah besday ko skali eh sobsobsob




klik untuk tumbesaran yang lebih sehat



wuahh terasa macam diri ni queen negara mane lah pulak . ahm-bik kau. prince dastan add aku okkkk. but sori ye bang, saye tak approve. saya tak kenal awak pun. refer kat entry aku yang lame tu eh. aku buat facebook bukan sebab nak cari kawan baru >.< sorry !





hei hida , korang gerak gi kelantan hari ni eh? if u read this entry by the chance, do buy me some ole-ole eh. jangan cakap aku tak pesan pulak HOHOHO. 





tauke kedai kek kesang. boss ! saye nak berhenti keje eh ! tapi gaji jalan boleh ?
(oh yeah, when i look at this picture, it reminds me of the lost-idea-because-of-hida-yesterday)





serious thumbs up !
thumbs up for the MV
thumbs up for the CF
thumbs up for the song
thumbs up group and also thumbs up for Fiore New Model of Yamaha motorcycle




of course la thumbs up for all of that, i love 2NE1 dudes !! i also follow 2NE1 TV since it's started (well actually when it started season 2 wtf )






well this is the full MV. seriously. its cool ! on the moment the music starts, i got the feeling to dance a long. i mean, SERIOUSLY! okay i think im just too over it now haha



p/s : why does i always put p/s at the end of my entry wtf ?!
p/s2 : sorry for my rojak language by the way XD

3 comments:

hida anggun said... Reply To This Comment

apahal akuh???? ~~~


aku lupa beli ole2 -__-' boleh tak gituh???? sempat beli baju kelawar mama je, ko mana der pakai baju kelawar kan?? nak beli keychain semua macam hampeh.. kopok lekor?? malas ar beli, busuk. wahahaha~

kesimpulan, aku tak beli pape kecuali baju kelawar mama dan Juwita. (juwita nyer baju kelawar comelll)

saniaa said... Reply To This Comment

ciss la kau

anggun said... Reply To This Comment

wahahaha~

Post a Comment