Thursday, November 18, 2010

random

Assalamualaikum dan salam sejahtera. bertemu lagi kita pada malam yang tak indah ni . inilah masa untuk saya membebel , kalau tak bile lagi. suka hati aku la nak bebel ke tak , ni blog aku . hehh~ (buat muka cari gaduh)

nak hujung tahun semua nak hujung jugak. sekolah dah hujung , 2NE1 TV pun dah penghujung . duet dalam wallet pun dah hujung (kritikal) oh lupa . selamat hari raya korban guys . ape yang telah korang korbankan?
aku dah berkorban masa beronline untuk balik kampung Pilah. pengorbanan yang 'besar' la tu. 2 hari tak dapat online. sampai Pet yang pet aku jaga kat Pet Society dah lari sebab tak bagi makan =.=" ciss~

oh esok ade jamuan potluck kat sekolah. kelas aku je. sape bawak makanan dapat makan. sape tak bawak pa pe boleh berambus haha. at least ko bawak laa gula-gula or sudu untuk semua orang. kalau ko datang bawak badan je jangan harap aku nak bagi ko setitik pun lasagna aku HAHA

hari tu baru habis tengok cite my girlfriend is a gumiho. okay sedih habiss. lebih kurang setiap episod wajib nangis. ending die lagiiiii la sedih habiss. penat nangis je tengok cite tu. and aku bagi nad tengok cite witch yoo hee yang boleh tahan sedih jugak. oh sori entry tak de gamba banyak. malas upload

oh pagi tadi terbangun lambat jadi tak sempat jogging. dah pukul 9++ baru bangun, matahari pun dah muncul tak nak aku kelua rumah. 

okay babai

p/s : tetibe terasa macam nak kapel. eh eh SON DONG WOON , kapel jom  and good luck on your college entrance exams :) [betul ke tak eja college tu]

2 comments:

Anonymous said... Reply To This Comment

Hey i am suuper boy

saniaa said... Reply To This Comment

hey super boy

Post a Comment