Saturday, November 13, 2010

best day

amboi sejak blog warna pink ni hati pun menjadi lembut wakaka. control doh emosi sebab dah vow dulu. ini entry aaa, talak gamba woo. letihh lepaklepak umah nad. lepak-makan-main game-gelak-balik LETIHH but happy. dapat buat prank call Nadia . asallaa ko tak nangis wehh. =.="

dah laa aku jadi mangsa air garam shittoo. kene lak basuh pinggan haduss. enuf of merepek. taip entry buat cukup syarat je kot. 

haritu nak copy video dari pendrive ke laptop tetibe keluar popup mengatakan bahawa "need more 655mb" bermaksud memori laptop full ! cepat2 aku burn segala jadah maknenekdatok dalam laptop tu. kini hatiku sedikit lega XD

okay dah. aku nak tido kthxbai

0 comments:

Post a Comment