Tuesday, November 9, 2010

bag ouh bag (entry khas untuk anggunhida) hida~ bace nih !!!!!!

hida , ni adalah gambaran bag yang aku nak ye~

bentuk dia mesti macam ni


hanya ada 2 compartment
-tapi kalau ada poket kecik dalam bahagian zip besar tak ada masalah
-kalau ada poket khas dalam bahagian zip besar untuk letak kertas lagiiii takde masalah (lebih memudahkan actually)

contoh gambar bag


design ni agak complicated
aku nak simple je
(merah pun cantik)

contoh beg putih


kalau besar takpe , asalkan jangan kecil

kalau jumpe gitau n tanye aku nak beli ke tak
kalau dah beli nanti kelim kat sesape yang berkenaan :D

kalau ni pun comel gak HAHA


p/s : nak belagak siket ehemm ehemm





0 comments:

Post a Comment