Saturday, October 2, 2010

presiden yang paling genius!

okehh sekarang aku sangat exhausted (!) nasib baik aku bukan orang yang selalu stress or migrain, kalau tak habislah. sekarang sekolah aku dah jadi gilaa. Assembly everyday! nak tahu tak yang aku sangat tertekan kalau macam ni. sebab apa?



  • sebab perhimpunan tu awal pagi about 7:30 . 
  • so, aku kena datang awal about 7:15 . 
  • kalau nak datang awal, kena lah gerak dari rumah awal kan? about 7:00 kena gerak dah. 
  • kalau nak gerak awal kena laa bangun awal about 6:15 or 6:30
  • nak bangun awal kena tido awal , 10:30+ , maybe?
  • kalau aku , nak tido awal, petang tu tak boleh tido, kalau tak celik je bijik mata aku sampai pukul 12

so, conclusionnye, bila tiba hari raya khamis aku dah exhausted! bangun pagi rasa mata berat and pergi sekolah dengan mata panda! [=.=] rasa lemah dan tak bermaya. aduss


tapi sejak kebelakangan ni aku selalu hilangkan rasa tekanan tu time waktu PJ. main bola tampa gila-gila. semalam main sampai tangan bengkak, kaki terseliuh bagai. lagi pun, seriusly, i feel im fat. okehh wahed, kau betul selama ni. baru sekarang aku rasa aku gemuk. mama pun cakap. and die cakap lagi aku makan a lotttttttt !


bagi aku, bagi aku lah, korang tak yah komen itu ini, bahawa breakfast dan makan malam tak penting XD yang paling penting adalah LUNCHHHHHHeon . dapat makan nasi sekali sehari waktu lunch and lots of mineral water dah cukup. MINERAL ye, bukan nye air paip yang dimasak, atau air dalam botol penutup warna putih, itu air minuman bukan mineral. try to read the label babe~


so, aku sedang menyesuaikan diri dengan 3.2 mp camera. sebab dulu dah biasa guna 10 mp punye, and hilang, haizz dont want to talk/write about it anymore. CASE CLOSED


nasib baik mama dah ambil pekerja baru. hari ni masuk 2 orang. esok lagi 2. maybe roti akan dihantar ke SISCO ye. good news :D


andd Ooh Emm Gee gee gee gee gee baby baby baby~ next week drama! of course bukan aku watak utama, but still nervous. wheres the mafla? wheres the key?? wheres the props ?! all not ready yet ! ahh i'm dying. 12 Oct final! yeapp! im DEAD ! *stab myself*

0 comments:

Post a Comment