Tuesday, October 5, 2010

corner? apakah!

yeah. final just around the corner. kona depan tu haa, then ekau belok kiri =.=" ciss dah la sekolah dah exhausted, tambah lagi macam-macam nak kene fikir. latihan add math laa (tak sntuh lagi), folio Chemist, gaya drama, exam, nak pakai baju ape grad wahed XD okay okay, last tu tak munasabah. hihi suka hati laaaaaaaa. nak jugak baju baru ekeke~


tadi macam biasa laa. PJ main bola tampa tapi tak best, sebab

  • panas nauzubillah!
  • bola pancit~
  • ramai sangat orang 1 group =.="
then group lain pun dekat sangat. bola diorang asek masok dalam perimeter kitorang je and same goes to us =.=" then tetibe tadi bola diorang masuk dlm perimeter kitorang, then die keja bola tu then serve and guess what?! bola yang telah di-high-speed-serve tu kena muka ehemm ehemm! (bukan nama sebenar) and specs bengkok. aku tak berani buat pa pe just shut up and stare =.=" sorry babe. selalu sangat dah gaduh sejak form1 ni

case closed

p/s : hari tu aku buat cupcake XD okay bukan buat, just hias je =))


Saniah Original =))

0 comments:

Post a Comment