Saturday, September 11, 2010

raya pertama !

yeaaa dah raya. bangun pagi pagi *takde lah pagi sangat tapi malas nak solat raya. iron baju, mandi mandi, siapkan meja makan, makan makan, snap snap, then balik Batu Pahat. but tahun ni naik kereta baru Uncle Wahed! weee~ best best. 




raya tahun ni ngan wahed je hoho raya ketige kang baru hida balik. haaaaaa raya ketiga ade open house ! meh datang umah!


*benti jap basuh lantai

letih kot, belum breakfast, lepas basuh lantai, balik N.Sembilan. ade open house gak. hope gamaiiiii kazen ade haha


balik rumah atok semalam, benti dinner kat pizza hut. tak pernah kot buat sebelum ni


gendang gendut tali kecapi~~

tu je kot cerita raya pertama

p/s : tangan kiri saket~ acuhkan bunga api kat plastic bag, tetibe plastic bag tu nyala pulak aoi die, takut abah marah punya pasal, goncang laa plastic tu supayaapi padam. Tapi....... plastic cair habis kene tangan. pedih laa wehhhhhhh!

0 comments:

Post a Comment