Wednesday, September 22, 2010

osah lala tak padan ngan kocik tapi perut eh godang!!

 huihh gilo penat raya. sampai semput 2 3 hari ! ingatkan naik cuti lepas raya boleh lepak lepak tunggu final. oh tidakkkkk. lagi kena push ngan cikgu laila siapkan assignment. hoh~ nasib baik dah siap. lalalala~ tapi kene push pun, TERIMA KASIH banyak banyak kat cikgu sebab bagi kitorang kesenangan :) sebab budak sekolah lain kena draft sendiri kotak kotak invois, nota debit, kredit, bil tunai whatever and so on tu. but cikgu dah print outkan untuk kitorang. THANKYOU~~~~

so, sekarang kami sedang pening kepala pasal drama. sekejap watak ni ade, skrip lak lom siap. then skrip dah siap, watak ni lak tak datang. bak kate producer, again...again...without you~ hahah. nasib baik aku tak pegang watak penting. aku in charge music jaa~ hihi. semuanya mudah dengan Real Player. Dari trim lagu, sehinggalah convert MP4 video to 3GP. segala kemudahan untuk Blackberry, HTC, Apple Ipad, Sony PSP, Zune, Nokia N97, XBox serta banyak lagi. Download Real Player Time Trial sekarang untuk menikmati kemudahan itu sendiri~ trengg terenggg~

enough. dengan folio Sivik lagi tak siap. dengan kene catch up balik Add Math, Fizik dan Kimia Ain sedarlahhhhh! okay okay. tapi cuti ni aku happy~~ because i've got my new baby~ [oh tidak, i'm not going to the sekolah harapan itu hokehh] hihi only famili and friends je tahuu :) g tgk kat wishlist

raya ni berat naik T__T ibu dah warning jangan gemuk sebab aku tinggi [AGAK tinggi] nanti jadi besar n tinggi yg sangat menakutkan. lala lagi lah pulak. pagi-pagi minum milo dengan roti. then kitorang minum pukul sepuluh die join jugak. pastu lunch. pastu mintak milo lagi. pastu join kitorang minum petang. then makan malam. then tidoooo. onyen [moyang] cakap "osah lala tak padan ngan kocik tapi perut eh godang" **sentap**

0 comments:

Post a Comment