Sunday, August 22, 2010

wehoooo~

hyehye . orang lain syok qada' tido hari sabtu , aku sebok amek exam Chemist n Account . takpe at least hari isnin dah boleh goyang kaki tunggu result n tadah tangan tunggu rotan hoho . tadi exam Chemist bagi aku kacang kudaaaaaa la wehh . sebab soalan dah bocor . kihkihkih tapi ade part yang aku tak bace macam 'what transition element are used to manufacturing margerine?' aku bantai Sodiun Chloride , NaCl [jangan gelak]

andd sape yang perasan my wishlist sudey di-edit ! new wishlist dah . ape yang aku wish-kan ? nak kumpul duet beli enset . kumpul duet raye hoho . andd dear family , anda boleh membantu dengan menghadiahkan saye wang tunai instead of material for my birthday . senang , tak payah susah2 fikir nak bagi ape :D jangan risau . budget enset under 350 ~ 400 je . tak lebih dari tu . 

tadi sepetang gi ronde satu jasin . masuk satu persatu kedai perabot . usya usya katil n lemari . dah ade dah yang menarik hati . hihi . wahed~ dont be jeles gehh . mine n hida's room got air-cond . yours? only full of boxes . wakakka ! 

katil tu macam ni . sort of laa

andd untuk almari baju , aku nak yang sliding door die tu fully mirrored . dapat bayangkan tak ? 
camni


haha . tapi kalau dapat almari yang gabak camni pon ape salahnye~

p/s - family , can u guys consider my wish ?

0 comments:

Post a Comment