Tuesday, August 3, 2010

waaahhhh minggu ni sangat best !

minggu ni dada aku rase sangat lapang ! sebab beban yang aku tanggung ni dah hilang . sekarang aku ngan nad dah boleh nyanyi lagu beyonce - single ladies . hoyeahh . n i can flirt more !

kenal psiko tak ? sape budak SIS mesti kenal psiko . kalau tyra oppa die *** , nadiah *** n nad lak oppa die laa . tak leh gitau . n oppa aku adalah psiko . alaaaa gurau je . ade la satu kes ni . mase rehat , akak ipaa duduk n aku dgn yang len berdiri then ternampak psiko turun dari tangge . then aku jerit laa kuat-kuat 

oppa sarangheyoo~ 
[sambil buat love besa besa pakai tangan tu]

akak ipaa pon pandang laa aku buat kat sape . tetibe .. blughhhhhhh ! akak ipa tesedak ko . tak disangke sangke . tadi nad suruh aku tuka oppa lain . haha . baik boss . Jonghyun n kyuhyun oppa still my number one . BOTH !!

0 comments:

Post a Comment