Saturday, August 14, 2010

sooo many things to blog about , but ....

okay . first of all , i finally moved to a new room . and the room also got ekon . nak update pasal perpindahan , dah amek gamba dah , but , atas alasan yang mengecewakan , tak dapat nak tunjuk  gamba tu .

 selamatkan laptop , camera pulak yang kene kebas . dah la tengah sedih , kena pulak bebel . pehal ?!! tak tau ke orang tengah sedih . nak bebel pon tak bertempat . pastu ungkit bende lame . cakap aku ak serik2 . naseb baek tau selamat kan laptop ! kalau tak , dengan laptop2 sekali kene kebas . mase tu aku dah cakap kan , nak amek gamba orang pasang ekon , nak masok dalam blog , kamu jugak yang kate tak payah , kalau time tu kamu tak halang memang camera ni tak kan di kebas . 

GAHHHHH !!!!!!!!!

rase menyampah . malas nak apdate dah . BABAI !

0 comments:

Post a Comment