Friday, August 6, 2010

shopping~

oke . selalunye girls pegi shopping ngan mama kan ? tapi aku g shopping ngan bapak i . huhu . pegi lepas semayang jumaat . so nak pegi tu rush rush je . memule abah n kutip hasil then terus g JJ lame . then start laa shopping ! 

dapat rembat seluaa n tshirt . ingatkan nak beli sluaa putih but fikir fikir balek , tamo aa . susa jage tshirt tu pun sampai dilema nak pilih wane ape hoho tetibe jumpe ama . boleh plak die mintak pendapat aku untuk baju yang die beli untuk adek die . kalo die je takpe , ni mak die skali tanye oke ke tak . aku dah gigil gigil je dok situ . naseb baek abah cepat datang terus bayaa . 

naek tingkat atas jumpe tedi bear yang bapak besaaaaaa . ade less 50% pulak tuh ! kalo aku bawak duet memang bear tu dah ikut aku balek dah . hishh . pastu ronde ronde cari dvd / cd korea . namun hampe .....

pastu balek 

p/s - siyes aku dah gemuk

p/s lagi - dah amek baju gayerrr

p/s lagi ?!!! - esok ade kelas kimia , ciss , kene pakai baju kurung lak tu . lantak kau le , aku pakai jeans . lalala~

0 comments:

Post a Comment