Saturday, August 28, 2010

letihhhhhhhh~

fuhhh . semalam plan nak pergi jasin harini untuk beli hadiah untuk besday kanak kkanak riang tu . tapi tak jadi . sebab mama nak balik n.sembilan , abah pulak nak balik batu pahat . tapi tetibe mama nak g kedai lak nak baya gaji then mama cakap , 'we put this 'thing' at kedai then kite gi melaka' hoho aku on je babe . thing = laila . 

so we started our journey at 10++ sampaiiiiiiiii 4++ baru sampai rumah balek . sungguh seronok n memenatkan bershopping BUT BUY NOTHING . sane sini orang ramai nauzubillah . serius tak beli pa pe yang berkaitan dengan raya . beli groceries je . 

ape yang aku beli :-
  • jangka lukis
  • comic [ yuhooo comic yang ke 143 ! ]
  • bliss yogurt drink
  • choclairs
  • mentos rainbow
  • waffle
  • air freshner
  • vitagen
  • air mineral
semuaa tak berkaitan dengan raya . ingatkan nak beli comforter tapi lupe bawak Jcard =.=" nanti abah biseng. so at last , hadiah besday untuk kanak kanak terencat riang tu tak beli . ape nak bagi pun tatau . ciss . mengalir-ngalir duet keluaa =.="

0 comments:

Post a Comment