Wednesday, August 4, 2010

busy busy busy . so sorry T__T

tatau nak tulis ape sebab otak dah lembab sebab seme seme . ciss . dah nak demam dah ni tau . dah laa hw menimbun . hek elehh . cekgu ni haa jeles sangat tengok aku yang hari hari dok ngadap laptop online n tengok variety show . jeles cakap je laa . bagi pendrive , nanti saye masok kan Super Junior clips . hehh =.="

tadi dah beli mags baru . epop n galaxie . berbaloi wehh beli . ade poster super junior n shinee . haha . walaupon saye dah print gamba shinee . hoho . 


saye print gamba ni haa . n jadikan desktop skali . ni laa jadinye


dan ni jugak


dan abaikan muke saye yang macam dah tak mandi selama sebulan . hihi

setelah 3 bulan belaja photoshop , ni laa hasil saye . walaupun tetibe je ade outer line putih tu mane tah datang menyemak je . buat rosak gamba aku je . ciss . at least berjaye laa jugak . 


buddy lak cam real je tunjuk jonghyun oppa . hoho . tangan aku n outer line tu buat spoil . ciss! . nanti edit lagi laa . hoo . sekarang ramai lakk nak mintak adobe dari aku . dulu aku tanya sape nak adobe buat tatau je lak . 

n aku rase annoyed lak kat sorang minah ni . sebab *tetttt xleh gtau . lantak die laa . asal kan die tak gedik gedik konon fan Jonghyun n Kyuhyun depan aku sudah . kalau orang lain nak minat Jonghyun / kyuhyun tak pe laa . ni kawan sendiri lak minat . peghh . kalau camtu bek aku amek shindong ! best pe shindong . comel !

iklan selingan

ni entry akak ipaaaaaa~

saye copy ye kak

 

we both cheerful..
bright..
positive..
a bit of jealousy..
the most playful and prankster..

 

both of them are bright..
friendly..
sociable..
like mummy..
immature sometimes..
n funny..

 

both are dorky..
easy to smile..
a bit of sensitives..

 

easy going..
cute..
get along with people very well..
dancing machine..
treat anyone as friends..
n sensitive

 

very upright..
obedient,of course..
natural..
selca..

 

both emotional..
good at talking..
like things at their own..

 

both are cold..
straightforward
expressionless outside..

 

cute
emits an angel-like charm
have immature side

 

very humourous..
laughing heartily..
n funny..


hihi . kak ipaa , kalo ade yang pelik pelik tu saye laa yang bertanggungjawab tuh . hihi

dulu kan , aku panggil akak ipa ayam tau . haha . tak pon aini je . tapi sekarang pgl akak ipaa . bukan sebab die berscandel ngan abang aku . NO WAYY . sebab die berscandel ngan abang kawan aku iaitu tobby . kalau dulu feeling bile ngan die macam kawan laa . tapi bile pgl die akak , rase cam die mmg akak aku . sebab , tah le . rase macam die akak laa . paham tak pe yang aku rase? hehh . kitorang dah rapat sangat . 

n kadang kadang die macam minho . haha . why ? sebab kalau minho serius , muke die cam menakutkan . camtu laa akak ipa . kalo akak ipa marah , aku tak berani nak tego die . kalo die moody ke hape ke , haha . lagi laa tak berani . nadia pon sokong statement aku ni . hikss~


ni haa akak ipaa . mase ni die tak menakutkan . hihi . ohhhhhh ! i hope she's not reading this . haha . lagi satu , kitorang dah berkawan sejak kat tadika abim mase umo 6 taon . lame kan ? harap harap kitorang akan berkawan lagi sampai bilo - biloo . dulu aku lagi rendah dari die , hoho , sekarang aku lagi tinggi dari die . :]

0 comments:

Post a Comment