Sunday, August 22, 2010

ape dah jadi?

tak de jadi pa pe . malam ni berbuka puasa makan makanan yang sebenarnye tak boleh makan . sape yang follow blog ni tau laa nape aku tak leh makan udang , sotong , sardin , kobis bunge , kuah kacang etc etc . malam ni makan kobis bunge goreng tepung ! hoho

esok dah skolah . nek yah ni saje je tau tak bagi aku tido hari sabtu . tapi agak excited nak dapat result . sebab semue subjek telah ku cuba sebaik habis KECUALI Physics n Add Math . dedue tak study langusung . dan aku dah mule struggle Kimia . harap2 kali ni Kimia tak fail lagi . 

Akaun tak yah cite . hahahhahahahahhaahahaha asal aku gelak ? kan sharing is caring? jadi dalam exam kali , bebudak akaun ber-sharing jawapan . kami tak bincang . terus pass ketas jawapan andd COPY je laa . aku lagi best . salin formula akaun dalam ketas kajang n bawak masuk exam . pastu pass2 kongsi reramai . 

sesungguhnye aku sayang semua bebudak akaun . Syukur jugak bebudak Bio tak de time tu . diorang sume g Library . kalau tak , mereka sangat kepochi~

0 comments:

Post a Comment