Tuesday, July 13, 2010

so happy ~

bulan 7 nehh . menimbun besday . first besday akak ku hidaaaaaaaaaaa . then besday lala . perlu ke bagi adiah? cam tak perlu je . hahahaha . then lagi besday yang aku tunggu - tunggu . ♥ 29 - 7 ♥ . besday ayam :)) aku dah plan hape nak bagi . hihi . but tak nak bagi tau . kang dah sampai harinye aku gtau . excited nak mampos . haha . oke tu je nak gtau :))

ps : aku dah buat twitter baru . meh follow :)) if u greet urself nicely , i'll follow u back :))


ps lagi sekali : bulan ni akan busy se-busy busy alam . jadi .... JARANG ONLINE ! tapi gmail / ymail akan ku On for notification from daily fuel boost farmville :))


edit : sabtu ni kan ade kelas pemulihan [ hoho ] ngan cekgu midah , jadi kenelaa pakai baju kurung . abes tu ? abes , kene laaa bawak baju tuka . tak kan nak g umah nadia pakai baju kurung . waaaaa . naseb baek nadia tak de abang . hahaha . [ paham tak maksud aku ? ] alang alang pakai baju kurung , terus masuk dapo umah nadia masak n basoh pinggan laaaaa~ tak mungkennnn

0 comments:

Post a Comment