Saturday, July 3, 2010

hectic life . pffff !

perhatian . entry ni adalah entry luahan perasaan . sape yang tak nak terlibat sila tekan Ctrl + F4

kerbau yang macam p*ndek ! aku benci kau . aku harap kau tahu itu ye . ye aku panggil kau kerbau . sebab kau panggil aku anjing  . konon kau kate kalau anjing menyalak kau baling hammer ? kau memang tettt . aku tak nak mencarut dalam blog aku nih . ni tempat yang suci bagi aku . 

walaupun kau dah cakap yang kau dah tak de masalah lagi ngan aku , tapi maaf , aku tak dapat anggap kau kawan lagi . kau pun mesti tak HAMAK nak kawan ngan aku kan ? ye aku sedar aku sape . kalau kau mintak maaf sekali pun , maaf , aku tak dapat nak maafkan kau . kau pun tau sebabnye kan ? baek kau fikir 2 kali kalau kau nak mintak maaf . 

kalau kau nak make fun aku pun , tak payah la nak sampai libatkan keluarge aku ! cube kalau aku make fun keluarge kau . pe perasaan kau ? penah tak kau fikir perasaan aku time tu ? maybe kau tak fikir . sebab tu kau buat camtu . tak pe tak pe . aku tak kan maafkan kau sebab kau libatkan keluarge aku . kalau kau tak libatkan diorang maybe aku akan berlembut hati lagi . tapi . . . . . . 

0 comments:

Post a Comment