Thursday, July 1, 2010

first try on photoshop :)

haha . padahal dah lame dah download photoshop [ terpakse menggunakan ejaan download yg betul . nanti ade orang tu mara n cakap ain macam budak darjah 1 tak reti eje download . heh ]

oke back on the topic . ni first time aku try ps sampai berjaye . walaupun hasil tak de lah sehebat mane . ain belaje ps ni pon daripade saffa . baru minggu lepas jumpe blog saffa dari blog sape tah . n i like it ! . thank you sebab beri tutorial ps yang sangat best !

oke nilah hasil nye 

gambar ori


dan setelah di - edit


hihi . tak de la cantik . cume cute je . dengan air mate yg ade di mate tuh . =D saye tak sehebat kamu , kamu dan kamu di luar sana

credits to : ceritera juwita untuk menjadi model / mangse ps kali ni

0 comments:

Post a Comment