Monday, June 7, 2010

why dream ?

D R E A M ?

because i am a dreamer . and it is my life i dreamed about . sejak kebelakangan ni saye selalu mimpi bende pelik . seperti Jonas Brothers datang rumah . [=.=] . semalam mimpi Justin Bieber datang pulak . mungkin sebab dekat #Fb kecoh bring Justin Bieber to Malaysia kot . tah le . merepek je . asal le mimpi pasal JustinB . bukan minat die pon . heh



dengan mimpi jugak aku dapat petunjuk . cehh . siyes . dulu aku penah mimpi arwah atok aku meninggal . esok pagi tu mama call dari kampung gitau atok meninggal . kebetulan ? tatau la . selalu jugak mimpi then perkare tu betul-betul terjadi . cam mimpi mamat baru klua penjare kat taman aku ni meninggal jugak . 2 hari lepas tu die betul-betul meniggal . heh . no komen la kat perkare ni . 




mimpi . aku selalu bermimpi konon-konon aku awek tutt tutt tutt [kris allen maybe? haha ! die da kawen la ngekk !] . yang tak mungkin terjadi . kire mimpi di siang hari la ni . pendek kate BERANGAN . [buah berangan sedap pe] . hoho . mimpi mengharapkan aku ngan die kekal lame . berangan dapat PSP . [yaop plis take note] . macam-macam lagi la . korang penah ke berangan macam aku ni ? ke aku sorang je yang kuat berangan ? heheh . 




D R E A M . aku suke pekataan ni . tatau la nape . sangat suke . sebab tu aku tuka dari faith hill ke dream . sebab aku dah tak de faith [please take note . aku maksudkan faith kepercayaan . bukannye faith keimanan . aku masih beriman] sebab aku dah hilang kepercayaan pada orang lain . walaupun die pernah berkawan dengan aku dulu . dulu kawan konon secret secret bagai . bile dah tak kawan . sume secret aku kau bagi tahu pade orang lain kan ? . tapi takpe . aku still anggap kau kawan aku . secret kau , secret aku jugak . aku bukan jenis kawan yang macam tu  . aku hanye akan dream je . 




and there's no luck . sesuatu yang terjadi tu atas your own archievement . kan ? no luck luck . happy go lucky ? heh . lagi la aku tak caye . lucky charm ? huh ! sorry to say . this is my frankly speaking . no offense keyh . i just want to dream about all things . and to succeed by my own archievement . that's my life rule



there ! i started to talking nonsense again ! byebye ` `



so just let me D R E A M

0 comments:

Post a Comment