Tuesday, June 1, 2010

sejarah mungkin berulang ~ ~

ishh . mungkin sejarah mungkin berulang . adoi . kenangan yang dah lame dilupakan akan teringat balek . kenape tetibe die mesti hadir dalam hidop aku ? walao ` ` adoiyai kak ! http://www.emocutez.com

tadi lepas paper akaun g libery . bebudak cine de paper dowg lak . tengok tv lagi tuh . elok-elok cite shaun the sheep tetibe datang la se-group form 5 . yang pegang remote sume da tidohttp://www.emocutez.com . but aku n budak meje aku still tengok . bule jadik dowg tuka channel . siao ` `http://www.emocutez.com . tuka pegi ke channel best xpe gak . ni tuka ke channel tv2 . agak-agak aa braderr [ walaupun dowg pompuan ] kowg tuka tapi bukannye tengok pon an . kowg study an . peghhh~! http://www.emocutez.com hamekk kau



tadi akaun memang hampehh aa . da aa imbangan duge tak balance . persamaan akun pun x balance . nak tmbah lagi ? buku tunai runcit salah tutup http://www.emocutez.com aku cam pasrah gile aa time exam tuh . da aa time tu cg midah yg jage . tak berkesempatan langsung nak copy org sebelah . siao ` ` aku da jadi cam org gile mane tah kejap ke kiri kejap ke kanan . haizz . tak senang duduk sebab semua tak balance http://www.emocutez.com pasrah je la derr~

2 comments:

noor afzan said... Reply To This Comment

penah jawab account zaman sekolah dulu..
memang memnjang tak balance bila exam..
hampess..

~ainasniah~ said... Reply To This Comment

betol ..
rase cam nak hentak je kepale kat meja time tuh =.=

Post a Comment