Tuesday, June 22, 2010

second day of very tiring day :'(


hello . haha . memule sangat excited nak bukak skola . tapi sekarang ? *boleh tak cuti lagi sebulan ? haizz ~
semalam dapat tau result 4 paper . 3 of them i failed n today plus another 2 paper aku failed . so total ? 5 wehh . ko nak beat rekod aku tuh ? nanti da dapat buku rekod aku scan tunjuk kat sume . hohoho 


so cam bese la . cikgu wat kelas . kelas tambahan ke ? no laaa kelas pemulihan hokekk . hampehh tol . tapi betol gak . sesedau le diri tuh ain . dah le failed physics n chemist . ade hati nak ponteng kelas pemulihan tuh . *eh tadi aku g tau kelas physics ! heh . tapi at least markah aku sume dalam bentuk 2 significant figures . HAHA . kang kompem dapat buku rekod penuh ngan 'flying colours' mane taknye . merah je banyakkk


mama pon nak tambah lagi kusut pale aku nih . dengan kene wat keje memalam lagi . limited time with laptop lagih . lagi pun aku online sbb nak apdate blog @ cek email @ bagi makan mauiy [ pet society ] @ harvest farm . so kalo korang gedik gedik nak chat ngan aku kat Facebook tuh harap maaf ye . aku tak cukup mase nak balas
 T____________________________T
*sedih giler niiii


*makan burger sambil taep entry dah aku nak mandi . malam ni banyak correction kene wat . byebye ~

0 comments:

Post a Comment