Monday, June 14, 2010

ouhhhh ` `

okey okey . aku tahu tajuk entry sangat gedik . haha . sekarangkan aku g memane bawak beg tau . hihi . letak macam-macam macam-macam . 


1 . camera
2 . tisu 2 3 packet
3 . kipas . ohoho
4 . sampah
5 . duet syiling berketul - ketul
6 . pen
7 . cologne
8 . pendrive
9 . wallet . wajib nehh
10 . mp3
11 . chewing gum
12 . beberape ketul brooch

semua ni wajibbbbbbb . kalo xde satu dah rase cam hape je . tapi aku xde la gune beg memahal . mane makcik nak cekau duet wehh . takat beg beli kat kedai apek tuh 15 hingget je

hari tu g melake pakai kasot then jalan-jalan kaki melecet . tepakse beli slipa . kasot tu sumbat mane ? beg aa . naseb baek bawak beg . makan mcD dapat cawan FIFA sumbat dalam beg  . sampai umah beg penuh gile ngn sampah . hiks

 tapi kadang-kadang bile jalan wallet n enpon letak kat dalam pocket . kalo kene ragot hamek laaaaaaaaaaaaaaaaaaa sampah tuh . ahaha! . kalo naek bas semua letak dalam beg then beg tu letak kat riba n letak tgn atas beg tuh . pegh . berjage-jage siot . barang berharge dalam tu woi . 

p/s - ade lagi tips elak ragut tak ? meh la share

0 comments:

Post a Comment