Thursday, June 3, 2010

one more day .. can u move faster ?? (!)

peghh . semalam at last aku tido pukul 3:30 pagi . gilo ?? tapi aku tak ngantuk pun :] just aku rase mate aku sembab . heh . physic tadi killers aa . tapi naseb baek aku hafal formula . so boleh la sikit . paper 1 lagi killers . aku siap hafal experimen inertia . then boleh jadik aku tak tahu yang gasing tu exp inertia . dah la aku menyusahkan pale otak aku sendiri buat exp trolley tuh . naseb baek diagram btol . haizz . tapi mn n gb salah =.=




add math aku punye yakin tak fail . tapi tadi aku rase cam hampe gile . sebab budak sebelah dah dapat markah add math . peghh . dalam kelas tu 2 orang je yang lulus . walaweyhhhh !! . kalo cam tu la kan . aku cam tak de harapan doh . %@$# !




exam ni pecah rekod doh . tak meniru langung ! heheh . tapi bagi orang tiru ade la . bukan bagi tiru . aja orang . bincang sume tu . bincang bukan tiru . HAHA . bule buat rekod dalam hidup tuhh




balek sekola tak lepak memane pon . lame dah tak lepak reramai . rindu laa korang sume . cuti nanti lepak eh . eh ehh . kite macam dah rapat lame lak sejak aku form 1 . padahal mase aku form 1 kat ostel kemain lagi aku takut kat ko . tapi sekarang . siap bule berburak lagi tuh . heheh . 



perasan tak entry ni tak de emoticon ? [=.=] malas nak letak . 




perasan tak esok hari last exam . esok paper last . [sivik tak masuk kire] . perasan tak dah nak cuti . kau memang tak perasan . sebab kau selalu perasan HOT . maaf . tak berkenaan dengan hidup mahupun yang dah meninggal dunia . siyes . bukan niat nak perlu sesape . sumpaa !




dah dah . aku nak pegi hafal sejarah dunie . macam bule masuk semua . cehh . 

0 comments:

Post a Comment