Friday, June 25, 2010

maafkan aku


tyra ~
sori tak gtau nak ponteng arini . kui kui kui
kaki aku saket nak mampos aa
ko nak papah aku ke ?
heh . 
turun naek tangge adalah sangat menyeksakan

nadia ~
aku da mesej ko an ?
nasib baik kelas aku kat atas tanah je 
tapi kene mendaki bukit la pulak dulu
tapi tu pun sangat menyeksakan
kalo aku kelas ko atas awang-awangan tuh . . 
kompem semalam lagi aku tak datang . hiks 

last but not least dila ~
hoho
padan muke ko duduk sensorang
relax la jumaat je sampai kul 12 je
ko aritu ponteng ari rabu lak tuh
heh
kire fair and square eh ?
wakakaka !
nanti gtau pe hw eh ?


kalo bace je pon dah tau kan ? ye memang aku ponteng skola ari ni . bangun pagi gosok gigi kaki saket nak mampos . siyes wehh ! kene senggayot kat pa pe je baru bole jalan ! peti sejuk , meje , sofa menjadi mangse . pegh . saket gile ah . semalam yaop , ko gelakkan aku kan bile aku cakap aku saket lutut ? heh . 'sakit lutut' cam org tue jew ! aku sendiri gelak sensorang . HA-HA


bile la nak elok . arap-arap cepat elok . sebab nak ponteng pagi tadi pon abah cam tak kasi . 

die - kalo jalan lambat suruh la org jalan dulu 

aku - abes kalo dah lambat nanti cekgu mara 

die - gtau la

aku - heh semalam kema tuh nak mara2 sbb sampai libery lambat . 
die cakap baek datang bile mase dah habes je . pale otak die la

die - . . . . 

aku - pastu bebudak laki plak nak menghanjing sebab naek tangge lambat . dowang cakap ' cepat le . hape le naek tangge setapak - setapak (sambel gelak - gelak) ' . ain cakap 'c*l**e la korang ! lalu le tampat len !!!!

HOH ! korang kalo time korang lak injured meh aku menghanjing korang lak ! &$@*%# !! *sensored* marah gile sampai ter maki orang . padan muke . sape suruh wat aku marah ! &*#$ ! *sensored* heh ! macam tettttttt ! *sensored lagi*

0 comments:

Post a Comment