Thursday, June 17, 2010

dah Rejab ..... WTH ?!

pegh . tajuk nak gempak . saje je wat gempak . dah nak raye weh . padahal puase pon belom . aku dah tempah baju raye . weeeee~ korang dah ke belum ? cepat2 . nanti kedai dah tak nak terime lagi dah . kelmarin aku ngan mama g mitc beli kain . bukan beli kat mitc tu . kat sane ade sukme je la . beli kat area mitc tu . kota fesyennnnnn . tahu tak ? tak tahu sudah

penat gile weh jalan jalan ngan mama . semua kedai die nak masok . kalah aku bershoping


mama bertujuan nak beli tudung yang ade atap tuh . hape tah name die . aku panggil tudung indon
tetibe salesgirl tu tanye
sg : adek tamao pakai tudung ni ?
aku : tamao ah
sg : prefer tudung bawal je eh ? asal ? kan muke adek bujur ? sesuai lah 
aku : . . . . . . . . [ sebok plak . dah aku tak nak dah le ]

ade satu kedai tu best sangat . ade air-cond . ade kerusi . selese


butik ni ade masok paper la . bestttttt


banyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tudung . tapi aku tak minat . ohohoho

lepas tu . dah le parking kat mitc . pastu menapak gi mydin . super duper jauh . beli barang . dalam list susu ngan epal je . tapi penuh 1 trolley . tatau le beli hape . :D . 


apple super super besaaaaaaa !

lagu selingan



Ai Otsuka - Planetarium

dengan je pun dah tau lagu ni sedih gile . dah . aku nak g melayani perasaan . byebye


p/s : oo . camtu eh . if that so . I gave up up hope on you . byebye . dont worry . i'll not cry :)

1 comments:

Sherry said... Reply To This Comment

wah nice shopping place

check out my giveaway http://namesherry.com/2010/06/friday-follower-freebie.html

Post a Comment