Friday, June 4, 2010

akhirnya merdeka

pegh . exam dah abes . sivik tok sah cite aa . aku dah merdeka . tapi naek cuti kene balek dijajah uleh cg BI aku tuhh . mmg best die aja . but she's very loud . heh . 




but nak selit siket .




  hepi besday mama !!!




sigh~ cuti ni mesti busan . nak merayau je la ari-ari . rayau sane-sini . cam kutu jalanan . nak try gak . tapi kompem lepas ni kene tido atas jalan . makpak tak bagi masok . again sigh~ ape nak buat daa . cuti 2minggu . dapat la lepas an rase dendam kat ketas exam yang cam hawau . walaweyhh . 



entry ni pon tak de emoticon . malas doh nak letak . kalo gajen je aku letak nihh . 




[=.=] [^_^] [^o^] [`~`] ( ゚,_ゝ゚)




so hape plan aku cuti ni ;

[^_^]  kemas bilek dah siap  dah siap !!
[^_^]  pinda bilek
[^_^]  kemas lagi
[^_^]  merayau 
[^_^]  catch up balek subjek lemah



so harap-harap dapat la lakukan sume nihh . InsyaAllah ` `



perasan tak sejak kebelakangan ni aku gajen semacam apdate blog tiap-tiap hari ?



aku pun pelik n kagum ngan diri sendiri ^_^

p/s - updated [5/6/10]

0 comments:

Post a Comment