Thursday, June 17, 2010

aiseyman ~ bape hari je lagi ni !

hari ni hari kames ! yay ! dah nak naek sekolah . LOL . agak aa nak happy pon . tatau nak happy ke tak pasal hal ni . happy kot nak dapat result exam . harap tak de fail . tapi holiday pon abes aa . next month nak g mlake lagi la . bawak duet kaw kaw punye . tapi kene baya utang hida dulu . hiks 

aku beli organiser ni



and guess what  . aku beli wane beige pink weh . 


kagum ngan diri sendiri . baju raye pon wane pink . bukan pink laa . magenta . hiks

organiser ni letak dalam beg supaye barang dalam beg tak besepah . tak de la susah nak cari .


mane nak order ? gi tidy&neat Bag Organizer . aku da order . tapi belum dapat lagi :D

remember cael dion ? aku ade oder bag kat sane . tapi da abes stok . so aku cancel je la . 
kesan sampingan = jimat duet den
next time g melake nak beli bag laaaaaaa . tamo ah . nak beli kasot lagi best . huhu

dah . malam karang apdate lagi cerite g kota fesyen . byebye . aku nak g basoh kasot
^_^

0 comments:

Post a Comment