Friday, May 28, 2010

wesak !

yeahh . ari ni cuti . tenangkan fikiran . sebab ari isnin nanti sambung lagi exam . yess . kimia pulak ! kimia n akaun paper1 . then selase akaun paper2 . rabu BIO ! aku tak amek bio . bole cuti lagiiiiiiiiiii~ . hhihi http://www.emocutez.com


rase lege sikit da lepas 1 minggu exam . huh . aku pasrah je bape markah yang aku dapat . sebab padan la ngn aku . dah tak study an . relax je .


aku seram sejuk kat akaun ni nanti . aku buat 1 full set buku tunai n bla bla bla imbangan duge dah amek mase 90 minet . camne la nak buat 4 lagi soklan lain dalam mase 2 jam setengah ?(!)  mampukah aku ? http://www.emocutez.com


fizik lagi . ape ke bende cos sin tan tu . bile nak gune cos ? sin pulak ? tan ?? nasib baek aku x amek bio . kalo tak lagi pening aku . siyesly aku benci subjek yang kene menghafal . yang mengire pon benci gak . senang cite aku tak suke skola . xpe . demi SMKIS aku tahan je laa . wawawaaaa~ http://www.emocutez.com


heheh . D . ko kawan aku an ? aku kawan ko an ? aku x de niat pon D . siyes . dulu ye la . memg sebelum aku kapel ngn F . but skarang aku dah ade die . die pon dah ade ko . tak kan la aku nak die lagi . but mmg aku xnak die pon . aku menmen ja la . jangan la perasan sangat . biase la tu . ujung taun form3 dah mase lepaklepak mmg la gilegile . tapi ko kenal aku an ? aku tak kan rampas die dari ko . SERIUS . lagilagi ko besfren aku . ko anak ayam aku . [ishh! semacam je ayat aku !! ] tak tak . ko kawan seayam ngn aku . sengalsengal ayam cam aku . kite samesame gile . [ko je gile . aku tak] so . kalo ko ade denga sapesape cakap aku nak rampas ko punye . caye la cakap aku .  tak kan punye . sebab aku x de pasaan pon kat die . bukan sbb ko bestie aku . but sebab mmg aku tak minat pon kat die !http://www.emocutez.com geram betul ngan 'die'


dah aku lapa . nak g masak nasik http://www.emocutez.com

2 comments:

☆ Yanie J ☆ said... Reply To This Comment

cuti2 ni tido aktvt pling bgus skali


heh
;D

~ainasniah~ said... Reply To This Comment

betul tu .


ber-blogwalking pon best jugak ;)

Post a Comment