Wednesday, May 26, 2010

third day FIGHT !

pagi tadi bangun tido mate aku melekat . tu tak merunsingkan aku . bile basuh muke tengok tengok mate aku lebam belah kanan . ciss~ cacat aku hari ni . terus tak de moood . http://www.emocutez.com


aku baru perasan . yang sekarang ni aku sedang mid year exam . bukan tak perasan aku sedang exam . tak perasan yang sekarang ni dah mid year . paham tak ? pahamkan sendiri la ... http://www.emocutez.com



so hari ni paper Pendidikan Islam 1 && 2 . macam biase . aku TAK STUDY . bace cam thoroughly je . tah masok dalam pale tah tak . aku pon tak tau .http://www.emocutez.com



aku rase cam senang je soalan tu . tapi dah aku tak study camne nak dapat jawab . aku rase kalo aku bace lebih kat khulafa ar-rasyidin tu aku bole skor lebih kot . tah le .


semalam elok je aku menonton tooth fairy . ciut la the rock pakai tutu . HAHA.http://www.emocutez.com


esok lak ADDITIONAL MATHEMATICS n MODERN MATHEMATICS . lagi lak .


MATI LA JAWABNYE .


*ramai-ramai mati syahid kat dalam 4gama .


seronok lak on laptop bile dah ade mouse . seronok nak berblogwalking . HAHA. elok untuk kesihatan berjogging pada petang hari .


akhir kata dari aku . doakan aku esok agar tak tewas di medan pertempuran .


FIGHTING ! FIGHTING !
http://www.emocutez.com

0 comments:

Post a Comment