Tuesday, May 25, 2010

new mouse pad

semalam an ain beli mouse cikai . but rembat abah punye mouse pad . hihi . hari ni gi beli mouse pas baru . weehooo ! http://www.emocutez.com RM 2.90 je xD


lepas beli mouse pad jalanjalan lagi kat fresco tu . jumpe headphone yang very the dupdapdupdap [dupdapdupdap means dga lagu dengan bass yang sgt kuat . pendek kate masyukk ah ] rase cam nak beli beb ! tapi tengok harge . RM79.90 http://www.emocutez.com
x pe ah . earphone smarties aku harge RM7.90 lagi best ~ http://www.emocutez.com


tadi exam sejarah best ! best bukan sebab yakin skor A but best men bulatbulat je . aku nak bace sejarah ? aku benci sejarah sejak form1 . bagi aku wat pe belajar sejarah . sebab sejarah harus kekal sebagai sejarahh , HAHA . pendapat songsang . 

kita harus belaja sejarah supaya sejarah sentiase mengingatinye agar sejarah tidak akan diulangi lagi . oyeahh ! kalo cekgu sejarah aku bace ni agakagak dapat A x ??

 BI dah la kene tuka tempat [org len kene tuka tmpt marah , aku lak suuke ] mmg la aku suke cuz pindah ke tempat bawah kipas ! http://www.emocutez.com

esok paper AI . agak killers . senang cite sume subjek yang kene menghafal aku anggap killers http://www.emocutez.com

adoilaaa~


0 comments:

Post a Comment