Sunday, May 30, 2010

favourite dohh !

haizz ... aku hampa dengan diri sendiri yang tak mampu study . haha . laptop depan mate camne nak study . pastu bosan . make terbitlah entry ni . kali ni nak cerita pasal muvi / series feveret aku . tak kire english or others 


csi miami


cerita ni kalau korang tak follow bek g follow skarang . best gile doh . mmg tak miss setiap ari ahad . mase supreme sunday . csi lain pun ade gak

laverage


cite ni mase maso second season . forst season wahedon da donlod n da abes tgk . nti nk suruh donlod second season . cepat sikit . xde la tgu i mgu i series je . muahaha !

i'm a cyborg but its okay


cite ni pasal minah tu pk die cyborg . n die tak nak makan sebab takot badan robot die rosak . tapi laki tu tipu die bla bla bla last2 sdie makan gak .. andd YA laki pakai topeng tu adalah RAIN . cite ni lame dah kelua


comel an an an rain ?

200 pounds beauty


cite ni kompem sume tau . hihi . n cite ni pon dah lame

witch yoo hee

ni pon best wehh . penah klua kat 8tv . tapi sebelum klua kt tv lagi aku da tau . ngeh3 . 

gokusen


minah ni an sebenanye anak ketua gengste . tapi citecite die nak jadik cekgu . then dapat budak kelas last . die jadi cekgu homeroom


ni budak kelas die . =.= . muke budak pecah rumah je sume . belakang sane yang tongkat dagu tu adalah Sawada Shin a.k.a Matsumoto Jun :D :D

angelina ballerrina


hoho . jangan menmen . cite ni aku suke gile dulu sampai skarg . tapi dah lame tak tengok . dulu tgk kat astro ria . then dah tak de . tetibe tadi aku jumpe kat astro guide cite ni dah ade kat PDC ari rabu kul 4.30 ptg


comel an an an :]

hana yori dango

hana-yori-dango2.jpg (577×435)

cite same je ngan boys over flower . but hero die lagi ensem . aku tgk cite ni dulu baru BOF . n aku rase versi jepun 10 times better dari BOF

ending cite ni siap ade muvi


hero n heroin . n theres again matsumoto jun :]


ni BOF korang

1 litre of tears


cite ni superduper sedih . sape konon jiwe kental kompem nanges jugak aa beb . 



hero super ensem . heroin super comel

n ini Sawada Shin / Matsumoto Jun punye kumpulan bernama Arashi nyanyi lagu ost Hana Yori Dango 



andd ini lagu ost Hana Yori Dango . arashi gak yang nyanyi :D :D love so sweet



0 comments:

Post a Comment