Sunday, December 6, 2009

selamat tinggal teman


ari tu (lame da ney) aku da janji nak post pasal fren aq yang akan pindah taon depan . kalo tata0 g sini . x sanggup aq nak tinggal kan ko *erk aq nak tgl kan ko ke ko yang nk tgl kan aq ney??*


NUR RAZATUL AFIZA BINTI JAAFAR

*semoge ko maapkan segale kesalahan aq* .


sori la wey . dulu kite gadoh besa padahal hal kecik je . 2 semue pasal izwan babi 2 . tapi last2 aq mintak maap kan an . ko je x nak tego aq lagi . ko siap nak klua dari gang kite lagi uh . 2 paling x tahan . sejak 2 ko kalo de rahsie pa pe semue kongsi ngan fara . jelez gak woi . aq ni kawan ko gak .

*eton ngan jia*


sori la . aq mmg jenis panas baran . tapi ko saba gak kawan ngan aq . tapi sebenonye dayah yang slalu kene marah ngan aq . heheh . kalo de pa pe pasal aq je mmg korang takot nak bg tau .


sori sori . selame ni aq slalu kutuk ko . pasal pe ?? hmm . x bley bg tau laa . tapi bukan aq je kutuk ko . farah kewt0t 2 un de kutuk ko gak an . jgn mara aq sorang ea .


gomenne . aq da tatau nak mintak maap pasal pe lagi da . haha .


*eton ngan aq yang selekeh baru lepas potong ayam*


gud luck skola baru ko 2 nanti . ko masok skola teknik kan ??

gud luck eah . tapi aq konpius nape ko nak pinda?? aq kalo bole x nak pinda dari SIS tersayang aq tuh . sayang giler wwey ngn skola burok 2 . lagi;lagi kat cikgu K.A . haha . cikgu yang gatal nak mampos uh . gatalgatal un cemerlang gak B.M aq .


tankiu . selame ko kawan ngan aq sejak form1 ko baek je ngan aq . walaupun mase form1 ko benci giler ngan aq . tah camne tah mase form2 kite boleh jadi baek . maybe mase berubah orang un berubah .


*eton ngan artis*


gamba ko x banyak la beb . sebab kalo sesape bawak camera je ko yang nak pegan n jadi photographer of the day . ta[i kalo ko amek gamba memang cantek . no doubt la weyy .


beb . aq nak wish ko gud luck skali lagi . kalo ko tuka num. baru bg tau aku . araparap kite x lost contact . bye .

x0x0:::aynn








0 comments:

Post a Comment