Friday, December 4, 2009

greenngg greennggg~

alololo . hehehe . pagipagi dah masok air . gilos . cuti biese r . semenjak due tige empat lime menjak ni ramai plak yang men gta sane sini *ehem gta stands for 'guitar' hokeyy not 'grand theft auto'* wat jelez aq je .

nak aq smackdown diorang sampai pupus n x de lagi oarang nak tayangtayang gta depan aq .

lagi wat bengang bile ade orang capture gamba n upload kat myspace ngn gta dye . tengok ko . esok keluar news gta ko mati lemas dalam longkang aq campak . heheheh .
aq da de gta . *ehemm bukan aq punye my bro yang punye heheh* penah jugaj try nak belaja men gta online . maksudnye blaja chords dye kat google .
tapi hampeh . dah name pon internet mmg la sume bende dalam english . juling bijik mate aq nak pahamkan .
kalau mak aq orang london n bapak aq orang california x pe la jugak . chiss . melepas aq nak belaja .
ade orang 2 lagi bagus . aq berkobarkobar nak belaja dye boleh ckp mcm ney
"x payah la ko belaja...orang berjiwe kental je larat nk belaja"
pe ko pikir aq x berjiwe kental ke hah ??!! walllaaweeyyy . aq semangat ney . impian aq nak men lagu butterfly fly away mileycyrus . bez giler .
k . kang x pasalpasal banyak gta aq lemaskan kang . out dulu . x0x0:::aynn

0 comments:

Post a Comment